WhatsApp Yakında Kullanıcıların İki Android Cihazda Aynı Hesabı Kullanmasına İzin Verebilir

WhatsApp Yakında Kullanıcıların İki Android Cihazda Aynı Hesabı Kullanmasına İzin Verebilir

Meta'nın sahip olduğu mesajlaşma platformu şu anda kullanıcıların aynı WhatsApp hesabını 'ikincil' bir Android cihazda kullanmalarına olanak tanıyacak bir özelliği test ediyor.

WhatsApp, kullanıcılarının deneyimlerini iyileştirmek için her zaman yeni özellikler sunuyor ve şimdi de Meta'nın sahip olduğu mesajlaşma platformu, kullanıcıların aynı WhatsApp hesabını 'ikincil' bir Android cihazda kullanmalarına olanak tanıyan bir özelliği test ediyor.

Android Authority'ye göre şu anda WhatsApp beta test kullanıcılarıyla sınırlı olan bu özellik, kullanıcıların akıllı telefonlarındaki birincil WhatsApp hesaplarını Android tablet gibi ikincil cihazlarına bağlamalarına olanak tanıyarak ikincil cihazlar için ayrı hesaplar oluşturmalarına gerek bırakmayacak.

Kullanıcılar, ikincil cihazlarında gösterilen QR kodunu, kullanıcıların WhatsApp Web'de kimlik doğrulamasına benzer şekilde akıllı telefon uygulamalarıyla tarayabilecekler.

Başarılı bir şekilde oturum açtıktan sonra, telefon uygulamasındaki tüm tartışmalar ikincil cihazda görüntülenecek ve kullanıcıların konuşmaları kolayca sürdürmelerine olanak tanıyacak. Bu, WhatsApp Web'in sağladığı deneyimle karşılaştırılabilir.

WhatsApp kısa bir süre önce, kullanıcıların kişilerine gönderdikleri medyaya başlık eklemelerine olanak tanıyan ve kullanıcıların başlığı arayarak eski fotoğrafları, filmleri vb. arayabilecekleri bir 'altyazılı medya iletme' özelliğini de tanıttı.

Topluluklar, Kendine Mesaj Gönder, altyazılı medya iletme ve şimdi aynı hesabı ikincil bir cihazda kullanma özelliklerinin devreye girmesiyle WhatsApp, zengin özelliklere sahip bir mesajlaşma platformuna dönüştü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.