WhatsApp: yeni seçenek durumu otomatik olarak Facebook'ta paylaşıyor

WhatsApp: yeni seçenek durumu otomatik olarak Facebook'ta paylaşıyor

WhatsApp bugün (19) kullanıcıların Facebook Hikayelerinde durumlarını otomatik olarak paylaşabilecekleri bir araç kazanacaklarını duyurdu.

WhatsApp bugün (19) kullanıcıların Facebook Hikayelerinde durumlarını otomatik olarak paylaşabilecekleri bir araç kazanacaklarını duyurdu. Bu seçenek etkinleştirildiğinde, kullanıcıların artık fotoğrafları, videoları, GIF'leri, metinleri ve daha fazlasını sosyal ağda manuel olarak yeniden yayınlamalarına gerek kalmayacak.

Güncelleme önümüzdeki haftalarda dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara sunulmaya başlanacak. Bu yenilikten faydalanmak için Messenger'ı güncel tutmanız ve telefonunuzda Facebook ya da Facebook Lite yüklü olması gerekiyor.

Bu işlevin sunduğu olanaklardan biri de, statülerde birden fazla gönderi olması durumunda, hangi güncellemelerin Facebook'ta da yayınlanacağının seçilebilecek olmasıdır.

WhatsApp'a göre, yeni seçenek, durumları Facebook'ta da paylaşmak için daha büyük bir olanak isteyen kullanıcılardan gelen geri bildirimlerden sonra başlatılacak.

Kullanıcılar yeni özelliği aldıklarında, paylaşım varsayılan olarak devre dışı bırakılacak. Başka bir deyişle, işlevi açmak için WhatsApp menüsüne erişmek gerekecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.