WhatsApp'a yeni güncelleme, Google Pay ABD'de çıkıyor, işte haftanın özeti

WhatsApp'a yeni güncelleme, Google Pay ABD'de çıkıyor, işte haftanın özeti

WhatsApp'ın Durum bölümü gelişiyor, Amerika Birleşik Devletleri'nde yakında Google Pay uygulamasının yerini Google Cüzdan alacak, Wi-Fi güvenlik açığı Android kullanıcılarının kişisel verilerini riske atıyor, işte haftanın özeti..

WABetaInfo, WhatsApp'ın Durum bölümünün tasarımını değiştirmek üzere olduğunu ortaya çıkardı. Aslında kullanıcılar, önizlemeler sayesinde artık kişilerinin durum güncellemelerini daha kolay görebilecekler. Yeni tasarım şu anda beta testinde. Bu nedenle anlık mesajlaşma uygulamasının yeni durum çubuğunun avantajlarından yararlanmak için birkaç hafta daha beklemeniz gerekecek.

Android: Birçok kullanıcı verilerinin riske atıldığını görüyor

Android cihazlar bir kez daha bilgisayar korsanlarının hedefi oluyor. Gerçekten de yeni bir Wi-Fi güvenlik açığı ortaya çıktı ve 2 milyardan fazla kullanıcının verilerini riske atıyor. Casusluk, kimlik hırsızlığı, kişisel verilerin kurtarılması ve şifre hırsızlığı riskleri nedeniyle sistemlerimiz savunmasızdır ve sizi bir kez daha cihazlarınızı düzenli olarak güncellemeye davet ediyoruz.

Windows 11: 23H2 güncellemesi yakında gerekli olacak

Geçiş yapmak isteseniz de istemeseniz de Microsoft, Windows 11 23H2 güncellemesinin halen 21H2 veya 22H2 sürümünü çalıştıran tüm uyumlu bilgisayarlara yakında dağıtılacağını duyurdu. Bilgisayarların sistemin son sürümünden yararlanmasını sağlayacak otomatik bir güncellemedir.

Windows 11'deki bir hata nihayet Microsoft tarafından düzeltildi

Haziran 2023'te, KB5027303 güncellemesine, bazen ekranlarını kaydetmede veya video başlatmada zorluk yaşayan kullanıcılar için oldukça kısıtlayıcı bir hata eşlik etti. Geçici olarak bir düzeltme uygulandı ancak KB5034204 sürümü sonunda sorunu tamamen çözdü. Güncellemeyi indirmek için Ayarlarınızdaki Gelişmiş Seçenekler'de İsteğe Bağlı Güncellemeler'e gidin.

ABD, Google Pay'e veda ediyor

Google, Google Cüzdan'ın yakında ABD'de Google Pay'in yerini alacağını duyurdu. Kullanıcıların mobil ödemelerini kolaylaştırmak için planlanan bir geçiş. 4 Haziran 2024'ten itibaren geçerli olacak bir gelişme. Bunun ardından uygulama artık çalışmayacak ancak web sitesi erişilebilir olmaya devam edecek. Kullanıcılar bu nedenle banka kartlarını ve paralarını yönetmeye devam edebilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.