Windows 11: 23H2 güncellemesi bir dizi yeni özellikle birlikte kullanıma sunuldu

Windows 11: 23H2 güncellemesi bir dizi yeni özellikle birlikte kullanıma sunuldu

Windows 11'in 23H2 numaralı en son büyük güncellemesi tüm kullanıcılara sunuldu. Bir dizi değişiklik ve yeni özellik getiriyor.

Microsoft, Windows 11 işletim sistemi için en son büyük güncellemeyi yayınladı. Sürüm 23H2 yeni özelliklerle dolu ve bir dizi yeni işlev ekliyor. Windows 11 22H2 için Moment 4 güncellemesini daha önce yüklemediyseniz, bu durumda zaten çoğuna erişiminiz vardı. Bu arada, birçok kullanıcı bu önizlemenin aslında 23H3 güncellemesi olduğunu düşündüğü için kafa karışıklığı yaşandı. En azından şimdi çok açık.

Kod ve bakım unsurlarını 22H2 sürümüyle paylaştığından, yeni güncellemeye normal bir güncelleme gibi bilgisayarınızın Ayarlar'ındaki Windows Update menüsünden erişilebilir. Öte yandan, 21H2 sürümünü kullanıyorsanız, Microsoft "Windows 11, sürüm 23H2'ye geçmek için işletim sisteminde (OS) tam bir değişiklik" yapmanız gerekeceğini belirtiyor. Pratikte bu, kurulum süresini uzatacaktır, bu nedenle güncellemeyi bilgisayara hemen ihtiyacınız olmadığında çalıştırmak en iyisidir.

Windows 11 23H2 Güncelleştirmesi herkes için indirilebilir

Yapay zeka ile güçlendirilmiş Copilot asistanının gelişine ek olarak, artık makineniz için tam bir enerji raporundan yararlanabilirsiniz, bu da bir dizüstü bilgisayarda çok kullanışlıdır. Ayrıca Microsoft Paint'in karanlık modu ve özel bir yazılıma ihtiyaç duymadan bileşenlerinizin RGB aydınlatmasını yöneten Windows Lighting de var.

Konuşmalar programı Microsoft Teams'e dönüşüyor ve varsayılan olarak görev çubuğuna sabitleniyor. Son olarak, Başlat menüsünü açtığınızda, Windows 11 sistem bileşenlerinin açıkça tanımlandığını fark edeceksiniz, böylece bunları diğerlerinden kolayca ayırt edebilirsiniz.

Windows 11 23H3, işletim sistemi sürümünüz ne olursa olsun (Home, Pro, vb.) şimdi indirilebilir. Eğer göremiyorsanız, lütfen biraz daha bekleyin. Microsoft'un öncelikle bazı kullanıcılar için uyumsuzluk sorunlarını çözmesi gerekebilir, ancak güncelleme er ya da geç gelecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.