Windows 11 Yeni Özellikler Kazanıyor

Windows 11 Yeni Özellikler Kazanıyor

Windows 11 Insider Preview, bildirimlerden 2FA kodlarını kopyalama, Not Defteri'nde Sekmeler ve daha fazlasını getiriyor

Microsoft bugün Beta Kanalı için 22621.1255 ve 22623.1255 (KB5022918) numaralı Windows 11 Insider Preview yapılarını ve Dev Kanalı için Insider Preview yapı 25295'i yayınladı.
Windows 11 Insider Preview Build 25295 (Dev Channel)

Windows 11 Insider Preview Build 25295, yeni bir ticari politikanın yanı sıra bir dizi iyileştirme ve hata düzeltmesiyle birlikte geliyor.

Yeni ticari politika

Bu yeni ilke, ticari tüketicilerin, Windows güncelleştirmeleri yönetiliyor gibi görünen cihazlarda varsayılan olarak devre dışı bırakılan özellikleri servis yoluyla (yıllık özellik güncelleştirmesine ek olarak) etkinleştirmelerine olanak tanır.

Windows güncelleştirmeleri yönetilen makineler, ister İş için Windows Update ile bulutta ister Windows Server Update Services (WSUS) ile şirket içinde olsun, Windows güncelleştirmeleri ilke aracılığıyla yönetilen makinelerdir.

İki faktörlü kimlik doğrulama (2FA) kodlarını kopyalama: Artık bilgisayarınızda yüklü uygulamalardan veya ona bağlı telefonlardan 2FA kodlarını hızlı ve kolay bir şekilde kopyalayabilirsiniz.

Görev Çubuğunda Arama: Görev çubuğundaki yeni arama artık Dev Channel'daki tüm Windows Insider'lar için kullanılabilir. Bunu Ayarlar > Kişiselleştirme > Görev Çubuğu > Görev Çubuğu Öğeleri altında kontrol edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.