Xiaomi 13 Pro Tasarımı Tanıtım Videosunda Tanıtıldı, IP-68 Derecelendirmesi ile Geliyor

Xiaomi 13 Pro Tasarımı Tanıtım Videosunda Tanıtıldı, IP-68 Derecelendirmesi ile Geliyor

Xiaomi'ye göre Xiaomi 13 serisi akıllı telefonlar yakında Çin'de satışa sunulacak. Xiaomi Buds 4 ve Xiaomi Watch S2 ile birlikte Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro'dan oluşan Xiaomi 13 serisi 11 Aralık'ta ülkede satışa sunulacak.

Şirket, Xiaomi 13 Pro için muhteşem arka tasarımını sergileyen bir tanıtım videosu yayınladı. Şirket video ile Xiaomi 13 Pro'nun dayanıklılık özelliklerine de işaret etti. Bunun nedeni cihazın IP68 dereceli bir akıllı telefon olacak olması.

Yukarıdaki reklam videosunda görüldüğü gibi Xiaomi 13 Pro bu şekilde görünecek. Cihazın yeşil renkli versiyonu videoda arka taraftan görülüyor. Kamera adasının dördüncü çeyreğine oyulmuş Leica logosu ile cihaz üçlü bir arka kamera sistemi için yol yaratacak. Xiaomi 13 Pro'nun hem ekranı hem de arka kısmı kavisli olacak.

Xiaomi 13 Pro ile birlikte 120Hz yenileme hızına sahip 6,7 inç 2K AMOLED ekranın gelmesi bekleniyor. 12GB'a kadar RAM ve 256GB'a kadar depolama alanı ile eşleştirilmesi beklenen en yeni Snapdragon 8 Gen 2 CPU, şüphesiz akıllı telefona güç verecek. Xiaomi 13 Pro'nun üçlü 50MP + 50MP + 50MP arka kamera yapılandırmasına ek olarak 32MP ön kamera içermesi bekleniyor. Android 14 tabanlı MIUI 13 işletim sistemi, Xiaomi 13 Pro'da kutudan çıkar çıkmaz kullanıma sunulacak. Son olarak, Xiaomi 13 Pro'nun 120W hızlı şarj özelliğine sahip 4.800mAh pil içermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.