Xiaomi 14 Ultra ekran altı kameraya sahip olabilir

Xiaomi 14 Ultra ekran altı kameraya sahip olabilir

Xiaomi 14 serisinin küresel lansmanı belirsizlikte kalmaya devam ederken raporlar, şirketin seriye başka bir ekleme daha hazırlayabileceğini gösteriyor: Xiaomi 14 Ultra. Telefon yakın zamanda birkaç uygulamalı fotoğrafta görüldüğü için manşetlere taşındı.

GSMChina'nın yeni bir raporu, Xiaomi 14 Ultra'nın ekran altı kameraya sahip olabileceğini öne sürüyor. Görünüşe göre iki tane olacak

Standart kameralı versiyonun “aurora” ve “aurorapro” kod adlarına sahip olduğu söyleniyor. Bu arada ekran altı kamera modeli “Xiaomi Suiren” kod adına sahip. İlginç bir şekilde, yakın zamanda Geekbench veritabanında Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye sahip bu isimde bir cihaz tespit edildi.

Cihazın yaklaşan Xiaomi Mix 5 olduğuna inansak da, son raporlar bunun Xiaomi 14 Ultra olduğunu gösteriyor. Telefon, tek çekirdekli ve çok çekirdekli testlerde sırasıyla 2336 ve 6837 puan aldı.

Benzer şekilde, Digital Chat Station'ın önceki raporlarına göre Xiaomi 14 Ultra, değişken diyafram açıklığına sahip 50MP ana sensöre (OIS'li Sony LYT 900) sahip olacak. Ana sensörün yanı sıra 50 MP telefoto lens, 50 MP periskop lens ve 50 MP ultra geniş lensin de paketi tamamlaması bekleniyor.

Sızan bilgiler aynı zamanda 14 Ultra için olası bir titanyum çerçeve yükseltmesine de işaret ediyor. Normal 14 Pro'da kullanılan alüminyumun yerini alacak. Ayrıca iki yönlü uydu iletişimine dair söylentiler de mevcut ve telefonda 90W kablolu ve 50W kablosuz şarjı destekleyen 5180mAh batarya yer alabilir.

Xiaomi 14 Ultra'nın Nisan 2024'te Xiaomi Pad 7 serisiyle birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.