Xiaomi Android için yeni arayüz özelliklerinin listesini yayınladı

Xiaomi Android için yeni arayüz özelliklerinin listesini yayınladı

Xiaomi, Xiaomi 13'ü MIUI 14 ile birlikte 11 Aralık 2022'de Çin kamuoyuna tanıttı. Eski Kıta'daki müşteriler hala üst düzey akıllı telefonun gelmesini bekliyor olsa da, Xiaomi'nin yazılım kaplamasının değişiklik günlüğünün bir dizi iyileştirmeyi duyurduğunu bilmekten memnuniyet duyacaklar.

MIUI 14'ün yeni sürümü halihazırda Çin ve Hindistan'da kullanıma sunulmuş durumda. Uluslararası kullanıma sunulması yakın ve sadece bir yıl önce piyasaya sürülen MIUI 13'e kıyasla birçok değişiklik bekleyebiliriz. Güncelleme, 4,5 GB'lık boyutundan da anlaşılacağı üzere oldukça önemli.

En önemli değişiklik Android 11 uyumluluğunun sona ermesi. MIUI 14'ün Xiaomi'nin amiral gemisi Xiaomi 13 ile tanıtıldığı göz önüne alındığında, bu kaplamayı çalıştıran çoğu cihazın yeni olacağını veya en azından yayınladığımız MIUI 14 uyumlu telefonlar listesinin bir parçası olacağını varsaymak güvenlidir. Bundan sonra fark edeceğimiz şey, genellikle küçük şekillerde, ancak bazen derinlemesine değişen bir kullanıcı arayüzüdür.

Xiaomi MIUI 14 değişiklik günlüğünü resmen yayınladı

Süper Simgeler, simgelerin ve klasörlerin yeniden boyutlandırılmasına izin verir. Bu, ekranınız yeterince yoğunsa, uygulamalarınızı ve dosyalarınızı çok daha kolay ayırt etmenizi sağlayacaktır. Bir simgenin boyutunu değiştirmek için, simgeyi basılı tutun ve "Simge Ayarla" üzerine dokunun. Şu anda sadece dört farklı boyut mevcut, ancak yeni bir widget formatının mevcut olduğunu ve ekran klasörlerini çeşitli konfigürasyonlarda yeniden düzenlemenin artık mümkün olduğunu eklersek, MIUI 14 tarafından sunulan özelleştirme seçeneklerinin çok sayıda olduğunu anlıyoruz.

Xiaomi kullanıcılarına güven vermek istiyor ve bilgi güvenliğini vurguluyor. Bulutta hiçbir kullanıcı verisi saklanmayacaktır. Daha anekdot olarak, MIUI 14 akıllı telefonunuzun ekranına bitki ve hayvan yerleştirmeyi öneriyor. Onlara bakabilir veya akıllı telefonunuza dokunarak canlandıklarını görmek için onlarla oynayabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.