Xiaomi HyperOS yapısı iki Poco akıllı telefon için görüldü

Xiaomi HyperOS yapısı iki Poco akıllı telefon için görüldü

Xiaomi'nin kendi geliştirdiği yeni işletim sistemi HyperOS, Poco F5 ve F5 Pro akıllı telefonlarına geliyor. Bu durum, iki cihaz için HyperOS test yapılarını tespit eden Xiaomiui tarafından doğrulandı.

Çıkış noktasına göre, Poco F5 için HyperOS güncellemesi OS1.0.0.1.UMRMIXM ürün yazılımı sürümüne sahip olacak. Poco F5 Pro ise güncellemeyi global ve Avrupa versiyonları için sırasıyla OS1.0.0.3.UMNMIXM ve OS1.0.0.3.UMNEUXM ürün yazılımı sürümleriyle alacak.

HyperOS, Xiaomi'nin MIUI'den daha hafif ve performans odaklı olacak şekilde tasarlanmış yeni bir işletim sistemidir. Ayrıca daha özelleştirilebilir olduğu ve daha kullanıcı dostu bir arayüz sunduğu söylenirken, işletim sistemi birden fazla cihaz arasında sorunsuz çapraz cihaz işbirliği de getiriyor. HyperOS hakkında daha fazla bilgiyi buradaki ayrı haberimizde bulabilirsiniz.

İlgili haberlerde Xiaomi, HyperOS güncellemesini alacak cihazların yol haritasını ve ilk listesini resmi olarak açıkladı. Güncelleme ilk olarak Çin'deki Xiaomi ve Redmi cihazlarına sunulacak, ardından 2024 yılının 1. çeyreğinden itibaren uluslararası cihazlar için HyperOS'un ilk toplu sürümü yayınlanacak.

Poco F5 ve F5 Pro için HyperOS'un belirli çıkış tarihi hakkında daha fazla bilgi sahibi olur olmaz sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.