Yeni Apple Pro Display ve diğer monitörler yolda

Yeni Apple Pro Display ve diğer monitörler yolda

Apple önümüzdeki yıl yeni Mac Pro ve daha fazlasını içeren yeni bir Mac serisini piyasaya sürecek ve bu seride yeni bir Apple Pro Display ve diğer yeni monitörler de yer alacak.

Bloomberg'den Mark Gurman'ın yakın tarihli bir raporuna göre, yeni bir Apple Pro Display XDR dahil olmak üzere bir dizi yeni monitör görmeyi bekleyebiliriz.

Yukarıda bahsedilen Mac mini güncellemesi normal M2 ve M2 Pro varyasyonlarıyla gelirken, yeni 14 inç ve 16 inç MacBook Pro'lar M2 Pro ve M2 Max seçenekleriyle önümüzdeki yılın başlarında geliyor. Şirket ayrıca Apple silikonlu üst düzey bir iMac Pro üzerinde de duruyor, ancak bu makine de Mac Pro ile benzer nedenlerden dolayı şirket içinde gecikmeler yaşadı.

Apple, 2019'da Intel Mac Pro ile birlikte piyasaya sürülen Pro Display XDR için bir güncelleme de dahil olmak üzere birden fazla yeni harici monitör üzerinde çalışıyor. Bununla birlikte, şirketin bir sonraki üst düzey ekranının Mac Pro'dan sonra piyasaya sürülmesi mümkün, çünkü bilgisayar geliştirme aşamasında monitörden daha ileride.

Bu yeni monitörler - Mac Studio ile birlikte piyasaya sürülen Studio Display gibi - Apple silikonu içerecek. Bu da ekranların bağlı olduğu bilgisayarın kaynaklarına daha az ihtiyaç duymasına yardımcı olacak.

Apple'dan yeni bir monitör yelpazesi ve aynı zamanda yeni bir Mac yelpazesi görmeyi dört gözle bekliyoruz, önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek birkaç farklı model olmalı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.