Yeni Mercedes GLS SUV tanıtıldı

Yeni Mercedes GLS SUV tanıtıldı

Yeni Mercedes GLE ve Mercedes GLC'yi daha önce görmüştük ve şimdi Mercedes Benz bir başka yeni SUV'u, Mercedes GLS SUV'u tanıttı, bu ürün yelpazesindeki en üst model.

Yeni GLS SUV makyajlandı ve önceki modele göre bazı tasarım değişikliklerinin yanı sıra bir dizi yeni özellikle birlikte geliyor, ayrıca bir dizi motor seçeneği de mevcut.

Yeni Mercedes-Benz GLS modelleri daha da çarpıcı radyatör ızgarasıyla tanınabilir. Dört panjur Gümüş Gölge kaplamaya sahiptir. Ön tampon da entegre hava giriş ızgaraları, parlak siyah bir çevre ve yeniden tasarlanan ön alt koruma ile görsel olarak daha belirgindir. Arka kısımda GLS, üç yatay bloktan oluşan bir ışık tabelası sergileyen yeni LED arka lambalarla dikkat çekiyor.

Mercedes-Benz GLS'nin iç mekanı altı veya yedi kişilik oturma konfigürasyonlarına sahiptir. Catalana Bej ve Bahia Kahverengi ile müşteriler iki yeni deri döşeme seçeneği arasından seçim yapabiliyor. İç trim kaplama yelpazesi de yeni Parlak Kahverengi Ihlamur Ağacı ile revize edildi. Daha önce Mercedes-Maybach GLS 600 için sunulan MANUFAKTUR Piano Lacquer Flowing Lines, artık Mercedes-Benz'in GLS ailesi için de sunuluyor. Mercedes-Maybach GLS'den aşina olduğumuz bir diğer yeni detay ise orta ve yan klima kontrol menfezlerinin Gümüş Gölge kaplaması.

En yeni nesil MBUX bilgi-eğlence sistemi ekranlara yeni bir görünüm getiriyor. Merkezi ekran doğrudan ve rahat bir şekilde dokunmatik ekran olarak kullanılabiliyor. Sürücü ekranı üç farklı ekran stili (Klasik, Sportif, Gizli) ve üç mod (Navigasyon, Yardım, Servis) ile kişiselleştirilebilir. "Klasik" stil sürücüye ilgili tüm bilgileri sağlar. "Sportif" stil, kırmızı vurguları ve merkezi takometre için dinamik tasarımı ile anında tanınabilir. "Discreet" tarzı ile sadece en önemli bilgiler gösterilir. Ayrıca, her iki ekran da ortam aydınlatmasıyla bağlantılı olarak yedi renk şemasında gösterilebilir. Sonuç, iç mekanda etkileyici bir renk deneyimidir.

Yeni Mercedes GLS SUV hakkında daha fazla bilgiyi aşağıdaki bağlantıda yer alan Mercedes Benz web sitesinden edinebilirsiniz, bu bir makyaj olduğu için fiyatlandırmanın mevcut seriye benzer olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.