YouTube: Kanal sayfalarında kişiselleştirilmiş bir 'Sizin İçin' bölümü olacak

YouTube: Kanal sayfalarında kişiselleştirilmiş bir 'Sizin İçin' bölümü olacak

YouTube yeni bir kişiselleştirme özelliğinin geleceğini doğruladı. Yeni özellik, kanal ana sayfasında TikTok akışını andıran ve klipleri her izleyiciye göre düzenleyen ek bir bölüm olan Sizin İçin.

Yeni kategori, abone olsun ya da olmasın, yeni ve eski izleyiciler için kanalda halihazırda yayınlanmış içeriklerin bir karışımını içeren bir oynatma listesi içeriyor. Bu liste, her bir kullanıcının görüntüleme geçmişine göre platform tarafından otomatik olarak oluşturulacak ve kullanıcıların zevkleriyle ortak tema ve formatlara sahip videolar aranacak.

Bu yeni özellik Ekim ayında duyurulmuştu, ancak video hizmeti nasıl çalışacağına dair ayrıntıları ancak şimdi yayınladı ve uygulama için bir son tarih verdi.

Bu işlev 20 Kasım'dan itibaren YouTube'un web sitesinde ve mobil uygulamasında görülebilecek. İçerik oluşturucular şimdi YouTube Studio'ya giriş yapabilir ve isteğe bağlı olacak bölümü dahil etme seçeneğini etkinleştirebilirler.

Kanalınızın ana sayfasını nasıl kişiselleştireceğinizi ve oynatma listelerini nasıl düzenleyeceğinizi öğrenmek için YouTube'un yardım merkezini ziyaret edin.

YouTube'da daha fazla yeni özellik ve test

YouTube'un "Sizin İçin" bölümünde geleneksel videolar, Shorts formatında kısa, dikey klipler ve canlı yayınlar yer alabilir. Ayrıca, yalnızca yeni içeriklerden mi oluşacağını yoksa eski çalışmalarınızı da kullanıp kullanmayacağınızı seçebilirsiniz.

Yeni bölüme ek olarak, YouTube kısa süre önce bir videonun yorumlarının ana noktalarının bir özeti ve bir gönderinin içeriğiyle ilgili sorularınızı yanıtlamak için bir sohbet robotu da dahil olmak üzere yapay zeka kaynaklarıyla ilgili deneylerini duyurdu.

Ses akışı hizmeti YouTube Music de kişiselleştirilmiş kapaklarla çalma listeleri oluşturmak için yapay zekayı benimsedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.