YouTube Music artık şarkıların çalınma sayısını ve daha fazla yeni özelliği gösteriyor

YouTube Music artık şarkıların çalınma sayısını ve daha fazla yeni özelliği gösteriyor

YouTube Music artık bir şarkının çalınma sayısını gösteriyor ve yapay zeka (AI) çalma listesi kapak oluşturucusuna erişimi genişletti. Yeni özelliklerin kademeli olarak kullanıma sunulması bekleniyor.

YouTube görüntüleme sayacı artık Android ve iOS uygulamasında sanatçının adının ve parçanın süresinin yanında görüntüleniyor. Daha önce bu bilgiler "Müzik ayrıntıları" bölümünde yer alıyordu, ancak artık albümlere veya genel çalma listelerine göz atarken görüntüleniyor.

Oynatma sayacını daha belirgin hale getirerek, YouTube Music daha çok geleneksel bir video oynatıcı gibi görünüyor. Bununla birlikte, tek bir ekranda görüntülenen fazla bilgi, daha temiz bir arayüz tercih eden kullanıcıları rahatsız edebilir.

Çalma listesi kapağı oluşturucu

Bu yılın Ekim ayında tanıtılan YouTube Music, kendi çalma listesi kapak oluşturucusuna sahip. Araç, metin açıklamalarına dayalı olarak her türden görüntü oluşturmak için yapay zeka kullanıyor.

Pratikte, kapak oluşturucu Android 14 duvar kağıdı oluşturucu ile aynı şekilde çalışır. İçinde, temalardan birini seçebilir ve şeklin oluşturulmasını mevcut alternatiflerden bazılarıyla tamamlayabilirsiniz.

Başlangıçta bu özellik test aşamasında yayınlanmıştı. Şimdi görünüşe göre Amerika Birleşik Devletleri'nde daha fazla kullanıcıya ulaşıyor. Aracın daha fazla ülkeye genişletilmesi hakkında bilgi yok.

"Oynatma" sayfası için yeni stil

Son olarak, "Oynatılıyor" bölümü artık degrade bir renkte görüntüleniyor. Önceden sayfa düz renkteydi.

Bu değişiklik Android uygulamasının 6.29.57 sürümünde yer alıyor ve tüm kullanıcılara sunulmuş olması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.