Acun Ilıcalı'yı Delirten Ayrılık! Ünlüler Takımına 3 İsim Veda Etti! İşte O İsimler...

Acun Ilıcalı'yı Delirten Ayrılık! Ünlüler Takımına 3 İsim Veda Etti! İşte O İsimler...

Survivor 2023'te geçtiğimiz salı günü konseyde yapılan oylamada Ümit Erdim'in veda etmesinin ardından iki isim daha yarışmadan ayrıldı.

Survivor 2023'te ünlüler takımındaki yaprak dökümü devam ediyor. Ümit Erdim'in oylama sonucu elenmesinin ardından Berdan Mardini ve Seçkin Piriler de yarışmaya veda etti. Bir süredir Survivor'da oyunlarda yer almayan Berdan Mardini, sağlık problemleri nedeniyle veda etmek zorunda kalırken; Seçkin Piriler ise ada şartlarının kendisini çok zorladığı gerekçesiyle yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldı.

BERDAN MARDİNİ, SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE AYRILDI

Bir süredir oyunlarda neden yer almadığı merak konusu olan Berdan Mardini'nin sağlık sorunları nedeniyle Survivor'a devam edemeyeceği açıklandı. Acun Ilıcalı, yarışmacıya devam etmek isteyip istemediğinin sorulduğunu ve Berdan Mardini'nin gitmek istediğini söyledi.

SEÇKİN PİRİLER ADA ŞARTLARINA DAYANAMADI

Seçkin Piriler ise Survivor'dan kendi isteğiyle ayrıldı. Piriler, ada şartlarının kendisini çok zorladığını ve devam etmek istemediğini açıkladı. Bunun üzerine Piriler eleme gecesinde oy kullanamadı ve kendisine de oy atılamadı.

acun-1.jpgacun-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.