Az Önce Sibel Can'dan Acı Haber Geldi! Milyonlarca seveni Gözyaşlarına Boğuldu

Az Önce Sibel Can'dan Acı Haber Geldi! Milyonlarca seveni Gözyaşlarına Boğuldu

Türk pop müziğinin en güçlü isimlerinden biri olan Sibel Can sanat hayatı boyunca güzel eserlerle sevenlerin kalbinde taht kurdu. Ancak son zamanlarda sağlık sorunları ve aldığı kilolarla gündeme gelen Sibel Can kariyeri ve sağlık mücadelesine ilişkin açı

Ünlü sanatçısı Sibel Can müzik kariyerine sağlık mücadelesi nedeniyle sorun yaşadığını duyurdu. Sevilen isim uzun yıllardır tiroid bozukluğu ile mücadele etmeye devam ediyor. Tiroid bozukluğu vücutta enerji düzeyini düşüren bir durum ve kilo alımına sebep olabiliyor. Kişinin kendini yorgun hissetmesi ve fiziksel aktivitelerinde kısıtlamaya da sebep olabiliyor. Bu sebeple sanatçının kilo sorunu yaşadığı görülüyordu. Problemini tiroid bozukluğu nedeniyle yaşadığı ortaya çıktı.

Sibel Can efsanevi isimlerden biri olmanın yanı sıra kariyeri boyunca ortaya güzel eserler çıkardı. Pek çok hit şarkısı da bulunuyor. Sayısız ödül kazanmış olan Sibel Can aynı zamanda güçlü sesini yanında etkileyici bir oyunculuk performansına da sahip. Türk müziğinin önemli temsilcilerinden olmasına rağmen son zamanlarda aldığı kilolar nedeniyle sahne performansında düşüş gözleniyor. Son zamanlarda düzenlemiş olduğu “Şarkılar Bize Söyler” adlı programda da istediği başarıyı elde etmiş olmasına rağmen performansının düştüğünü dile getirildi ve sevenleriyle paylaştı.

Kilo Problemine Eleştiriler Yağıyordu

Sanatçının fazla kiloları son zamanda canını hayli sıktı. Çünkü sahne performansında kilolu görüntüsü konserini izleyenler arasında da tartışma konusu haline geldi. Diyetini bozduğunu düşünenler eleştiri yapmıştı. Ancak gerçek bu eleştirilerin ötesinde ve sağlık problemine dayanıyor. Sibel Can'ın tiroid bozukluğundan kaynaklanan sağlık sorunu kendi canını da sıkıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.