Canan Karatay Yulafın Sağlıklı Olmadığını İddia Etti!

Canan Karatay Yulafın Sağlıklı Olmadığını İddia Etti!

Prof. Dr. Canan Karatay’ın yapmış olduğu açıklama ile beraber yulafın sağlık için zararlı olduğu vurgulandı. Öyle ki spor camiasından kendisinin açıklamasını yalanlayan pek çok kişi mevcut. Söz konusu bu açıklama tartışmalara sebep oldu. Peki yulaf gerçekten zararlı mı? İçerisinde gluten mi var? İşte detaylar:

Canan Karatay’ın yapmış olduğu yulaf açıklaması büyük ses getirdi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü doktor, yapmış olduğu açıklamada yulafın sağlık için zararlı bir besin olmasından söz ederek önemli iddialarda bulundu. Canan Karatay’ın iddiaları bir anda sosyal medyada gündem oldu ve birçok kişi bu açıklamaları yakından takip etti.

Yulaf Zararlı Mı?

Yulafın içerisinde bol miktarda gluten olduğunu vurgulayan Canan Karatay, tepkileri üzerine çekti. Bu hamlesi ile beraber çeşitli ayrıntılar da cevap buldu. Ünlü doktordan gelen yulaf açıklaması sporcuların da tepkisini çekti. Çünkü vücut geliştirme ve diğer spor dalları ile ilgilenen pek çok kişi düzenli bir şekilde yulaf tüketiyor.

Çiğköfte İçin Ne Söyledi?

Canan Karatay ayrıca çiğköfte için de “Çiğköfte yerel bulgur ve sağlıklı etten yapılmış olmalı. Restoranlarda satılan çiğköftelerde hangi bulguru kullandıklarını bilmiyoruz. Her zaman doğal olanı tercih edin. Evde kendiniz hazırlayarak yiyebilirsiniz, kilo alıyorum diye korkmayın” açıklamasında bulunarak dikkatleri üzerine çekti. Ünlü ismin böyle bir açıklama yapması herkesi şaşırttı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.