Murat Cemcir Yeni Dizi Çekecek

Murat Cemcir Yeni Dizi Çekecek

Uzun süredir aynı projelerde yer alan ve hayranları tarafından sevilerek takip edilen Murat Cemcir – Ahmet Kural ikilisi bu kez farklı projelerde yer alıyorlar. Hayranları ise bunun nedenini sorguluyor.

Uzun yıllardır birlikte pek çok projeye imza atmış olan ve hayranları tarafından muhteşem ikili olarak adlandırılan Murat Cemcir ve Ahmet Kural bir süredir farklı yeni projelerde yer almaları ile magazin dünyasının gündeminde yer alıyor. Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın neden farklı projelerde yer aldıkları merak edilir olmuştu ve hayran kitlesi bu durumun nedenini araştırmaktaydı.

İkili daha önce rol aldıkları dizi ve filmlerle büyük ilgi çekmişti. Fakat son dönemde farklı projelerde yer almalarına dair Murat Cemcir açıklamalarda bulundu. Cemcir, Ahmet Kural ile çok iyi bir ikili olduklarını, ailecek de birbirlerini benimsediklerini belirtti.

Ünlü oyuncu zannedilenin aksine aralarında bir problem olmadığını ifade etti ve pandemi sürecinde farklı projelere yönelmeye karar verdiklerini belirtti. Murat Cemcir takın zamanda Ahmet Kural ile birlikte bir proje çekme gibi fikirlerinin de olmadığını söyledi.

Bir Dargınlık Yok

Her ne kadar yakın zamanda birlikte bir projelerinin olmadığını belirtse de Murat Cemcir ilerleyen zamanlarda Ahmet Kural ile birlikte bir proje çekmelerinin de mümkün olabileceğini net şekilde ifade etti. Ünlü oyuncu aralarında herhangi bir küslük olmadığını, böyle bir durum yaşamadıklarını, kardeşler arasında küslük olamayacağını anlattı.

Yeni Bir Komedi Dizisi Geliyor

Murat Cemcir’in yeni bir proje için hazır olduğu bilgisi gündeme düştü. Cemcir yeni bir dizi projesinde yer alacak ve bu dizi, komedi dizisi olacak. Murat Cemcir Ahmet Kural’ın da bu dizi kadrosunda olup olmadığı sorusu üzerine şu an için böyle bir durumun olmadığı bilgisini paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.