Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'ndan acı haber geldi: Sevenleri gözyaşlarına boğulacak...

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'ndan acı haber geldi: Sevenleri gözyaşlarına boğulacak...

Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, kişisel sosyal medya hesabından bir dönem uyuşturucuya düştüğünü ve eski eşi Mustafa Can Keser’in kendisini tehdit ettiğini gözyaşları içerisinde anlattı.

Bir dönemin efsane dizisi Sihirli Annem’de Tuğçe karakterine hayat veren ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, bir dönem uyuşturucuya düştüğünü hıçkıra hıçkıra itiraf etti.

2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile nikah masasına oturan Damla Ersubaşı’nın Zehra ve Zeynep adında iki kızları var. İkili 2020 yılında olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

'İhanet' ve 'şiddet' iddiaları sonrası yollarını ayıran Damla Ersubaşı, eski eşiyle karşı karşıya geldi. Ersubaşı’nın eski eşinin Damla Ersubaşı'na ağır suçlamalarla dolu bir velayet davası açtığı öğrenildi.

Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı kişisel sosyal medya hesabından yayınladığı videoda gözyaşlarına hakim olamadı. Ersubaşı, "Bir dönem uyuşturucuya düştüm. Parayı kumarda, uyuşturucuda harcadım. Bu para eski kocam Mustafa Can Keser'in parasıydı. Beni tehdit etti. Çocuklarımı aldı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.