Emeklilere Büyük Müjde! Başvurular Sadece 1 Hafta Sürecek!

Emeklilere Büyük Müjde! Başvurular Sadece 1 Hafta Sürecek!

Emeklilere yeni bir ödeme müjdesi geldi. Başvurular bugün başlıyor ve sadece bir hafta sürecek. 40 bin TL nakit verilecek.

Emekli maaşı alan vatandaşlar için zaman zaman çeşitli kampanyalar yapılıyor ve bunlardan birisi bugün açıklandı. Yeni kampanyada nakit ihtiyacı olan tüm emeklilere bir hafta içerisinde 40 bin TL’ye kadar ödeme yapılacak.

Kampanya için başvurular emekli maaşı hesabı üzerinden yapılabilecek. Nakit kullanılabilecek ve onay alınabilecek bu kampanyaya katılmak isteyenlere 36 ay vadeli, 3 ay ertelemeli 40 bin TL emekli kredisi verilecek.

Kampanyanın Şartları

36 ay vadeli emekli ihtiyaç kredisi kampanyası Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası tarafından emekli maaşını kendi bankalarından alanlara özel çıkarıldı. Her iki banka da ihtiyaç kredisi başvurularında bulunacak kişilere belirtilen politikalar dahilinde ödemelerini çok seri şekilde yapacaklarını duyurdu. Bu kampanyadan hem Garanti bankası hem de Yapı Kredisi Bankası müşterileri kolayca faydalanabilirler ve beş dakika içinde sonuç alabilirler.

Başvurular Aynı Gün Neticelendiriliyor

Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası kampanyasından acil ihtiyacınız olması halinde kolayca faydalanabilirsiniz. Kampanya dahilinde başvuruculara aynı gün içinde işlem yapılıyor. Kredi başvurusunda bulunacakların banka şubelerine giderek bireysel müşteri temsilcileri aracılığıyla emekli maaşları üzerinden başvurmaları gerekiyor. Kısa sürede başvuruları neticelendiriliyor ve 40 bin TL’ye kadar ödemeler düşük faiz oranlarıyla emekli maaşlarına yatırılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.