19 Kasım Burç Günlüğü! Kimler Nelerden Korkmalı

19 Kasım Burç Günlüğü! Kimler Nelerden Korkmalı

Bugün yepyeni gelişmeler burç sahiplerini bekliyor. Bakalım kimler aşk kimler iş hayatında serüven yaşayacak!

Sakin Ol Koç


Bu ay iş disiplininizi mükemmel bir şekilde göstereceksiniz. 19 Kasım'da finansörünüzde bir ay tutulması meydana geliyor. Hırslı tarafınız ortaya çıkıyor. Toplumda önemli hale gelecek şeyler planlıyorsunuz. Meslek hayatında sır tutmalısın. Özellikle bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemek ve sonrasında bakış açınızı sunmak iyi bir fikirdir. Patronunuz ve üstlerinizle olan ilişkiniz çok gelişti. Olayları duygusal  derinlikte düşünmek isteyecek olsanız da çalışmalarınızı bu yönde odaklayacaksınız. Denetleyici pozisyonlarda bulunanlarla uyum içinde çalışacaksınız.

Sistematik ve kararlı yönleriniz ortaya çıkar. İç disiplininiz harika. Ancak, mümkün olan en kısa sürede tamamlamanız gereken yoğun bir iş birikimi var. Katıldığınız toplantılarda yapıcı konuşmalarınızla etkileneceksiniz. Kararlarınızın sizi yanlış yere götürmesine izin vermemelisiniz. Yollardan beklediğiniz haberlerin gecikmesi işinize zarar verecektir. Seni demoralize etmeyecek. Çok fazla sormak motivasyonunuzu arttırır ve konuya yoğun bir şekilde devam edersiniz. Bu ay sakinleşmelisin.
 
 
Güvenemeyen Boğa


19 Kasım'da kendi evinizde bir ay tutulması gerçekleşecek. Egonuz ve duygularınız önde. Bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Araştırmacı tarafınızı kullanarak, birden fazla vakayı anında çözebileceksiniz. Çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Özellikle, meraklı yapınız sizi istemediğiniz sorunlarla karşı karşıya bırakıyor. Düşüncelerinizi açıklarken, çevrenize karşı kırıcı olabilir, yakın bir arkadaşınızı üzebilirsiniz. Bazen fazla konuşmak sizin için olumsuz şartları doğurabiliyor.

Duygularını kendine sakla. Plüton muhalefetteyken, ilişkilerinize duygusal bir baskı uygularsınız. İşle ilgili rasyonel davranarak beklediğinizi elde etmek istiyorsunuz. Kötümser davranarak olayı kaçırmamalısınız. Başkalarını ilişkilerinizi sorgulamaya zorlamamalısınız. Onlara ne kadar çok saldırırsanız, kendilerini o kadar çok savunmak zorunda kalırlar. Kendinizi kontrol etmelisiniz, çünkü bu tür çelişkiler birbirini tüketebilir. Ayrıntılarla zaman kaybediyorsun. Güven  sizin için çok önemlidir.

Hadi Tempo İkizler


19 Kasım'da bilinçaltınızda bir ay tutulması meydana geliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle yaptığınız konuşmalar çok önemlidir. Baskıcı davranmak istemeyebilirsiniz, ancak olayların boyutu davranışınızı olumsuz etkileyebilir. Siyasi tavrınızla dengenizi kaybetmeden durumu idare edebileceksiniz. Birlikte çalıştığınız insanlarla uyumlu  olabilirsiniz. Sinik ve baskıcı yönleriniz yeniden ortaya çıktığında, gereksiz tartışmalar yaratır ve çevrenize dair olumsuz bir imaj yaratırsınız. Ancak çevrenize biraz daha güvenmeyi öğrenirseniz, kişisel duygularınızı çok çabuk bırakırsınız.

Sizden bu özveriyi bekliyorlar. Faaliyetlerinize kararlılıkla devam edeceksiniz. Doğru hesaplamaları yaptığınız için fikirler sizin için önemli olacaktır. Girişimci ruhunuz takdir ediliyorsa, başladığınız görev kolay bir iş değildir. İşinizle ilgili illüzyonlarınız, içsel güvensizliklerinize dayanıyor. Hızlı düşünmeniz ve acele kararlar vermeniz gereken bir dönemdesiniz. Hata yapmamaya çalışın. Bu ay temponuz biraz  yoğun olacak.

Yumuşa Biraz Yengeç


19 Kasım'da yenilenme ve değişim evinizde bir ay tutulması meydana geliyor. Karamsar olmak için bir neden yok, ancak çevrenizin durumundan mutsuz, derin düşünüyor olabilirsiniz. Davranışlarınıza katı yaklaşımlar, hatalarınızı yanlış değerlendirmenize yol açar. Ayrıntılar bu ay güncellenecektir. Ailenizde sorunlar olabilir. Çevreyi ve kendinizi sorgulayarak haklı olmaya çalışıyorsunuz. Daha sonra çözülemeyecek bazı sorunlar var. İyi niyetle yaklaştığınız her sorunun olumsuza dönüşmesi, enerjinizi bölmemeli. Satın almayı düşündüğünüz mülkle ilgili tereddütlerinizi aşmanız gerekiyor. Yaratıcı düşüncenin olumlu etkilerini iş hayatınıza olduğu kadar romantik ilişkilerinize de yansıtabilirsiniz.

Fiziksel enerjinizin yüksek olması, her anlamda sizi farklı kılacak. İnatçı yapınızı daha da körükleyecek olayların ortasında bulunuyorsunuz. İçinde bulunduğunuz ortamlardaki gelişmelerle ilgili olarak, sürekli hata arayarak bir sonuca varamazsınız. Bu günlerde kalbini kırmamalısın.

 Biraz Düşün Aslan


Bu, finansal konulara güvenmediğiniz aşamadır. 19 Kasım'da taş ocağı evinizde bir ay tutulması meydana geliyor. Kendinizi sorguluyorsunuz ve yeni iş fırsatlarını değerlendirmek istiyorsunuz. Beklentilerin yüksek olduğu bir dönemdi. Karamsarlık duygusundan bir an önce kurtulmanız ve kendinizi yeniden yönlendirmeniz gerekiyor. Çevrenizdeki güçlü dostlarınızın size sağlayacağı avantajlar gündemde. Sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Kendi düşüncelerini savunan biri olarak, uğraşılarınızla ilgili tavizler vermeyeceksiniz.

Hızlı zekânıza rağmen, tereddüttünüz korku duygusuyla artıyor. Aşkta güvene ihtiyacın var. Partnerinizin size yaklaşımı sıcak olsa da algı konusunda kötü davranıyorsunuz. Zor zamanlardan geçerken bocalayabilir. Beklentilerini karşılamak isteseniz bile sizinkini aşan pozisyonlar olacaktır. Bu nedenle kendinizi çaresiz hissedebilirsiniz. Bu ay, içe dönük olmayı bırakın ve arkadaşlarınızla takılın. Gerekli garantiler olmadan bir işe girmek istemezsiniz. Olayları açıklarken onlara mantıksal filtrelerin önemli olduğunu açıklamalısınız.

Önce Düşün Başak


Duygularınızı saklayarak etrafınızda gizemli bir atmosfer yaratırsınız. 19 Kasım'da, ruhsal ve seyahat evinizde bir ay tutulması meydana geliyor. Olayları derinlemesine gördüğünüz için sizi ikna etmekte zorlanırlar. İş arkadaşınızın davranışını farklı şekilde açıklayabilmenizin tek nedeni, doğal olarak güvensiz olmanız ve zayıf bir algıya sahip olmanızdır. Beklenen finansal büyümeyi henüz elde etmediniz. Değişen çevresel koşul tabloları, kararlı bir rota çizmenizi engeller. Tanıştığınız insanlardan gelen ilginç tekliflerle karşılaştığınızda, seçim gücünüzü rasyonel ve acele etmeden kullanarak hislerinize göre hareket etmemelisiniz.

Misafirleriniz uzaktan gelecek. Arkadaşlarınızla makul ve doğru iletişim kurarsınız. Onların fikirleri iş yerinde sizin için olumlu bir motivasyon olacaktır. Bazı arkadaşlarınızın sizden gizlediği sorunları olabilir. Onlara yardımcı olmak için gerekli araştırmayı yapmanız gerekir. Desteğiniz onları güçlendirecektir. İş arkadaşlarınızın organizasyon becerileri sayesinde başarı şansınız artar. Yönetilmekten hoşlanmadığınız için işi seviyorsunuz ama ortak işinizde insanları paylaşıyorsunuz. Finansal yeteneklerinizi genişletmek için başlayacağınız projelerde yavaş ama sağlam adımlar atmaya çalışın.

Dengen Bozulacak Terazi


19 Kasım güneş tutulması, finansörünüzün sokağın karşısındaki evinde gerçekleşecek. İşinizle bağlantılı sosyal dayanışma içinde size katılabilecek özel insanlara ihtiyacınız olacak. Mars kendi finans evinizde. Kafanızda çeşitli fikirlerle başlayabilir ve  sonra onları bırakabilirsiniz. Bir şeyleri yeniden yapılandırma isteğiniz olsa bile, dikkatli olmanız gereken bazı gecikmeler vardır. Sizi rahatsız edecek şeylerden uzak durmaya çalışın. Sevdiklerinizin huzuru sizin için bir saplantı haline geldi. Geçmiş olaylar hakkında rapor verebilirsiniz. Çevreniz adına verdiğiniz kararlar onlar tarafından yanlış anlaşılabilir. Değişim içinde olduğunuz için bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz.

İç illüzyonunuz oldukça yüksek. Yaşam kalitenizi artırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi gitmez. Zengin hayal gücünden dolayı kazançlarınızda hatalar yapabilirsiniz. Mars bazı finansal takıntılara neden olabilir. Geçmişe olan arzunuz artacak. İş arkadaşlarınızdan kötü davranışlara karşı sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. Ailedeki kadınlar size her konuda yardımcı olacaktır. Zihinsel yorgunluk var. Gerekli vitaminleri mutlaka doktor kontrolünde  almalısınız.

Yorgun Akrep


Mars kişisel evinize hareket ediyor ve 19 Kasım'da çelişkili ilişkilerinizin evinde bir ay tutulması var. Uzun zamandır beklediğiniz bazı fırsatların kendiliğinden geldiğini görmek sizi çok mutlu edecek. Aşk hayatınızdaki yanlış anlaşılmalar nedeniyle partnerinize karşı kendinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. İlişkinizde tartışmak yerine, konuyu daha derine inmenize yardımcı olur. Duygusal konularda  fanatik düşüncelere kapılıp geçmişe pişmanlık duyabilirsiniz. Beklediğiniz sonuçları almanız sadece bir zaman meselesi. Çocuklarınızla ilgili sorunlar önünüzde görünebilir. Aile sorunları hala endişe verici bir durumda. Bu dönemde sabrınızı daha fazla göstermelisiniz.

Belli sorunları sürekli kendi içinizde biriktirmekten yorulduğunuz bir gerçektir. Dinlendiğiniz zaman çok daha enerjik ve yaşadığınız olaylara mantıklı bakabiliyorsunuz. Dedikodulu ortamlardan uzak durmaya çalışın. Doğru insanlarla çalışmak iyidir. Sen üretkensin.

Biraz daha sabır yay

Duygularınızı saklamanız gereken ortamlarda bulunacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri konusunda tamamen tereddütlü olabilirsiniz. Cesaretinizin, farklı düşüncelerinize tepkileriyle yüzleşmesine izin vermeyin. Stereotiplerden uzak durmaya çalışıyorsunuz. Kardeşleriniz ve sevdiklerinizle yaşayacağınız olumsuz olaylara karşı dikkatli olun ve başınıza gelecek gereksiz konuşmalar için endişelenmeyin. 19 Kasım'da işinizde ve sağlığınızda bir ay tutulması gerçekleşecek. Sonuçlar sizin için  önemli, bekleyin ve her şeye kafa yormayın. Mali konular gündeme hâkim olduğunda düşünceleriniz karışabilir.

Öngörülemeyen harcamalar için hayal kırıklığına uğramayın. Para sorununu erteleyin. Anında ödeme gerektiren ödemeleriniz için  kısa vadeli koşullar oluşturun. Duygusal sorunlar beklendiği gibi gelişmeyebilir. Partnerinizin düşüncelerinin olmasını istediğiniz kadar net olmaması saplantılı olabilir. Bu noktada kısa vadeli çözümleri unutmanız gerekiyor. İşleri akışına bıraktığınızda, işlerin daha net ve basit hale geldiğini göreceksiniz. Acele etme.
 
 

Hep Sen Olmaz Oğlak


19 Kasım'da sevgi dolu ve sosyal evinizde bir ay tutulması meydana geliyor. Hayatınıza yeni insanlar girebilir ve çeşitli gruplardan iş teklifleri alabilirsiniz. Ayrıca tanıştığınız insanların zekasına ve bilgeliğine hayran kalacaksınız. Arkadaşlarınızla güçlerinizi birleştirmek isteyeceksiniz. Mars finans evinize taşınıyor ve sizi beğenebileceklerin önce size  sonra da size karşı tavırlarından olumsuz etkilenebilirsiniz. Öncelikle herkesin kabul etmesini beklemeli ve birçok olayı karşılaştıran bir özet tablo almalısınız. Zeki olduğunu bilen insanlar senden şüpheleniyor. İyi niyetinizi kullanmak isteyebilirler. Düşünceleriniz odaklanmıştır.

Objelerin altı yapısını incelemekten yorulabilirsiniz. Partnerinizi gereksiz kıskançlıkla boğabilirsiniz. Hayat felsefeniz sürekli gelişiyor. İlâhi duygularınızın sizi aldatmayacağından emin olabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda farklı düşünce ve tutumlarınızla dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Şimdi ilişkilerinizi yeniden düşünmenin zamanı geldi. Partnerinizle daha fazla zaman geçirmeli ve onların sizden beklentilerini dikkate almalısınız. Arkadaşlarınızın sağlığı hakkında endişe duyabilirsiniz.

Kova Dolusu Aşk


Mars, kariyer evinizde ilerlemeye başlar. 19 Kasım'da ailenizde ve  evinizde bir ay tutulması meydana geliyor. Düşüncelerinizi yeniden çerçevelemek çok yararlıdır. Sakince düşünmeniz ve hiçbir şeye kızmamanız gerekir. Acil bir durumda çevrenizdekilere karşı çok katı olmayın. Değişim içinde olduğunuz için bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz. İç illüzyonunuz oldukça yüksek. Yaşam kalitenizi artırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi gitmez. Gerçekleri kendi tarzınıza göre yorumladığınız için hata yapabilirsiniz. Yönlendirmelere itiraz etseniz bile, denemelisiniz. Değer yargılarınızı gözden geçirecek ve yeniden yapılandıracaksınız. Kariyerinizde zor bir döneme giriyorsunuz. Profesyonel alanda gerçekleştireceğiniz atılımlar hala elinizin altında olabilir.

Sakin ve ketum bir ruh hali içinde olacak ve düşüncelerinizi paylaşmak istemeyeceksiniz. Bu aşamada çevrenizi yanlış düşüncelerle eleştirebilirsiniz. Özlem duygularınız yüzeye çıkacak. Aşk konusunda ilginç gelişmelerle karşı karşıya kalacaksınız. Bazılarınız duygularınızı içinde tutarak duygusal olarak saf olacaksınız. Aşkta saklanmak istemezsin. Özellikle derin dostluklar ve özel dostluklar için heyecanlı bir dönemdesiniz.
 
 

Yürüyen Balık


19 Kasım'da iletişim evinizde bir ay tutulması meydana geliyor. Yurtdışı seyahatiniz gündemde olmalı. Bu aşamada tanıştığınız bazı kişilerin düşünceleri sizinkine benzer olabilir. Onlara arkadaş olmaları için bir şans verebilirsiniz. Mart aynı zamanda uzun süredir beklediğiniz işler hakkında da olumlu sinyaller veriyor. Sizi sorunlarınızdan uzaklaştırmak yerine sımsıkı sarılmanıza yardımcı olur. Acele hareketleriniz yüzünden incinmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Uğraştığınız öğeler üzerinde öne çıkmak için istekli olacaksınız. Mali çıkarlarınız yakın ilişkilerinizle bağlantılı olacaktır.

Dengenin bozulmasından yana değilsiniz. Kariyer evinizdeki Satürn sizi olumlu etkileyecek. Çalışma hayatınızdaki tümseklere dikkat etmelisiniz. Unutulmuş faturaların ve ödemelerin sizi rahatsız etmesini istemiyorsanız, borçlarınızı ve ödemelerinizi organize etmenizde fayda var. Kendinizi kontrol etmeniz gerekecek ve ciddi aşamada olacaksınız. Sıkı çalışmanız ve disiplininiz ile hayran kalacaksınız.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.