Tek Öğünde Zayıflamak İster Misiniz? Zayıflatan Kahvaltı Tarifi

Tek Öğünde Zayıflamak İster Misiniz? Zayıflatan Kahvaltı Tarifi

Müthiş bir kahvaltı ile güne merhaba derken tek öğünde tüm yağı yaktıran bir kahvaltı hazırlamak ister misiniz? Hem besleyici hem de fit bir vücuda sahip olan pek çok kişinin denediği bu tarif gerçekten zayıflatıyor. İşte zayıflatan kahvaltı tarifi sizlerle…

Özellikle kızartılmış ekmek tost kızartmalar ve bunun gibi besinler diğerinden tüketebileceğiniz pek çok alternatif bulunuyor. İşte o alternatifler arasında bulunan en ideal seçenekler ve en basit tarifler.

Yumurta bitki bazlı sosis kombinasyonu

Kilo kaybı için etkili bir kahvaltı istiyorsanız yumurta ve bitki bazlı sosis tercih edebilirsiniz bir kahvaltı 2 tam yumurta ve 1 yumurta akı tarifi ile bir doğranmış bitki bazlı sosisi karıştırabilirsiniz opton besleyici bir kahvaltı için bu tarih tavsiye edilmektedir. Yumurtalara doğranmış ıspanak, dolmalık biber, salsa sosu da ekleyebilirsiniz. En az 5 gram protein içeren bu kahvaltı bir küçük mısır ya da tam tahıllı lavaş ekmeği ile dürüm yapılarak servis edilmektedir.

Yulaf ezmesi ve süzme yoğurt tarifi

En sağlıklı kahvaltılardan biri yulaf ezmesi ve süzme yoğurt tarifidir. Kilo verme çabalarınızı güçlendirecek bu öğün sayesinde çok daha sağlıklı bir besinle güne başlamış olacaksınız.

Bir fincan yulaf ezmesini yarım fincan yağsız ve az yağlı sadece süzme yoğurt ile ve dondurulmuş meyveler ile birleştirin. Böylece oluşan tarif hem damağınıza hitap edecek hem de sizi zinde bir güne kavuşturacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.